Skip to Content

Shpock lanseres i Norge

En ny måte å kjøpe og selge brukt på

Gode nyheter for alle som elsker brukt- og loppemarkeder! Nå lanseres kjøp og salg-appen Shpock i Norge. Appen har allerede hatt stor suksess i Europa med over 10 millioner aktive brukere, og nå er den endelig klar for å ta i mot norske ”Shpockere”! 

Shpock (SHop in your POCKet) ble lansert i september 2012 og ble raskt en av de mest populære måtene å kjøpe og selge brukt på i Tyskland, Storbritannia, Østerrike, Italia og Sverige. Siden lansereringen i Norge har Shpock allerede rukket å bli svært populær, ved å ligge stabilt blant de mest nedlastede appene i shoppingkategorien de siste ukene, og flere ganger kapret topplasseringen. >> last ned for iOS og Android

Annonser sorteres etter hvor du befinner deg

Shpock har helt fra begynnelsen blitt utviklet for å tilfredsstille smarttelefongenerasjonens behov. Tekstbaserte annonser er droppet til fordel for en bildebasert opplevelse. Man trenger ikke lenger vite akkurat hva man leter etter, man kan også kan la seg inspirere ved å bla seg gjennom det som er til salgs i nærheten, nærmest som å gå på et digitalt loppemarked. 

”Når du bruker Shpock går du på en digital vandring og oppdager second hand-markedet i nærheten av deg. Produktene sorteres nemlig ut fra din nåværende posisjon ved hjelp av GPS, slik at du kan bla deg gjennom ting som selges i nærheten av der du befinner deg. I tillegg kan du enkelt tjene ekstra penger på å selge ting du ikke trenger eller bruker lengre”, forteller Katharina Klausberger, en av gründerne av Shpock.

Appen er selvfølgelig gratis å laste ned og det er kostnadsfritt å legge ut en annonse. 

Enkel og rask å bruke

Shpock har bestemt seg for at det skal være enkelt å legge opp en annonse. Det skal ikke ta mer enn 30 sekunder fra du tar bilde av produktet til annonsen er publisert. Når man finner et interessant produkt kan man lett komme i kontakt med selgeren, forhandle pris og bli enige innenfor appens grensesnitt. Man kan også dele det man selger i sosiale medier, eller sette opp automatiske søk på ting man er på jakt etter. 

Nordmenn kjøper og selger allerede mye brukt, men ved å gjøre bruktkjøp enda enklere vil kanskje enda flere kaste seg på gjenbruksbølgen – og færre, fullt brukbare ting, havne på loftet eller på dynga.

Hvem bruker Shpock?

Shpock er en app for alle som elsker å kjøpe og selge brukt, men hovedvekten av brukerne er yngre og bosatt i sentrale områder. ”Brukerne våre er unge og mobile, og mer enn 70 prosent er yngre enn 35 år. De liker mote, vintage og trender, og er interesserte i design. De vil helst bruke mobilen for å kjøpe og selge når og hvor de vil”, sier Katharina Klausberger.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Anett Nylander, Brand Manager Shpock, +47 402 19 041, an@shpock.com

Contact us
Anett Nylander Brand Manager Norway, Shpock
Anett Nylander Brand Manager Norway, Shpock
About Shpock - Loppisappen for finfine ting

Shpock (SHop in your POCKet) er loppisappen for finfine ting. Produktene sorteres etter din posisjon, så du kan bla gjennom en mengde ulike produkter og opptage ting til salgs i nærheten, eller tjene penger på å selge ting du ikke lenger bruker.

Etter lanseringen av appen i september 2012 har Shpock fått over 30 millioner nedlastinger i Storbritannia, Italia, Østerrike, Sverige og Norge, med flere millioner publiserte annonser.

LAST NED - Shpock for iOS

LAST NED - Shpock for Android

BILDEBANK - Logoer og bilder fra Shpock