Skip to Content
Shpock gör det enkelt att sälja och köpa av studenter

Shpock gör det enkelt att sälja och köpa av studenter

Köp- och säljappen Shpock lanserades i Sverige vid årsskiftet och har på kort tid laddats ner av över 100 000 användare. Nu lanseras en särskild kategori som riktas mot studenter, vilket gör det ännu enklare att sälja och köpa exempelvis studentlitteratur.

Shpock är helt gratis att använda och studentkategorin underlättar för studenter att hitta varandra. I städer med högskola eller universitet är det en många personer nyligen anlänt och ungefär lika många som är på väg därifrån. Shpock för samman dessa grupper.

Studentlivet innebär ofta en högst begränsad budget. Ändå är det en tid när många ordnar sin egna första lya. Via Shpock kan man hitta allt från möbler till husgeråd, kläder och elektronik, säger Annette Karlberg, Brand Manager på Shpock.

Appen riktar sig mot unga personer som är vana att använda mobilen till alla vardagsbestyr och är helt bildbaserad. Annonserna innehåller bara en kort text som beskriver prylen.

Objekten sorteras utifrån din nuvarande position med hjälp av GPS, så att du kan bläddra igenom begagnade prylar nära dig. Du kan enkelt hitta studenter som kanske precis avslutat en kurs du ska läsa och som vill sälja sin kurslitteratur, säger Annette Karlberg.

Tjäna pengar själv

Det tar inte mer än 30 sekunder från att du tar bilden till att annonsen på Shpock är publicerad. När en köpare hittar något av intresse, kan hen komma i kontakt med säljaren, förhandla och komma överens om pris i appens gränssnitt.

Shpock är gratis att ladda ner och använda och finns både för iOS och Android.

Så här gör du för att skapa ett studentkonto:

  1. Ladda ner Shpocks app (gratis för både iOS och Android)
  2. Klicka på ”Special” i start-menyn
  3. Skriv in din studentmejl
  4. Öppna mejlet & verifiera ditt konto genom att klicka på länken (kika i spamfiltret)

För mer information vänligen kontakta:
Annette Karlberg, Brand Manager Shpock, tel. 076-130 73 00, ank@shpock.com
 

Kontakta oss
Annette Karlberg Brand Manager Sweden, Shpock
Annette Karlberg Brand Manager Sweden, Shpock
Om Shpock - streetloppis i din mobil
  • BILDBANK - Logotyper & foton från Shpock

Shpock (SHop in your POCKet) är en streetloppis-app. Objekten sorteras efter din position, så att du kan bläddra igenom en mängd olika objekt för att upptäcka begagnade prylar i din närhet eller tjäna pengar genom att sälja dina saker du inte längre använder.

Shpock lanserades i september 2012 och har sedan dess laddats ner av över 50 miljoner användare från Storbritannien, Tyskland, Italien, Österrike, Sverige och Norge med miljontals annonser upplagda i appen.

  • BILDBANK - Logotyper & foton från Shpock